neděle 4. května 2008

Manzelska zkouska

Tak a ted se ukaze, jak je nas vztah pevny :o))))

(tady mate fotku z doby naseho seznameni... :-)


Jsme uz sice spolu 9 a pul roku, ale je to ted poprve co stravime dovolenou kazdy zvlast, ale hlavne je to poprve co se neuvidime cele dlouhe 3 tydny.

To ze stravime dovolenou kazdy zvlast nebyl vubec zamer (urcite bychom ji radeji prozili spolu -doufam, ze muzu mluvit za oba :o), ale opet mensi uprava nasich planu :o))

A tak se stalo, ze jsem Radu zavezla dneska brzo rano v 01:25 na autobus do Dublinu...
A odjela zpatky do vyhrate postylky, kde uz me ale nikdo necekal.... :o(

Ted budou zrejme nasledovat dva dny smutneni :o) Protoze mam volno a jsem tady sama (zustali mi tady jeste dva chlapi v baraku, ale to neni vono... :-)

V utery jdu do prace a jeste v utery v noci 01:25 frcim autobusem do Dublinu, no a potom budu v jednom kole a myslim ze na nejake smutneni nebudu mit vubec cas :o)

Tak, ale ted uz musim koncit, protoze jdu smutnit na prochazku k oceanu (vcera bylo 23 stupnu a dneska je tam taky nadherne), kde se prohani asi 10 plachetnicek....

Tady mate par fotek z okoli.... (at vite kam jdu smutnit :o)))

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Cauky bobku vubec nesmutni a pořádně to s chlapama rozjeď.
A taky pojď na skype ať můžeme pokecat!!!Kačula

Mišáci řekl(a)...

To snad ne, barák plný smutnících obyvatel... tady se taky hlásí jeden:-). Ale mi to nějak zvládneme a o vás taky nepochybuju. Vsadím se, že až se oba vrátíte, tak budete mít tolik zážitků, že to bude chtít ještě dva dny dovolené na vypovídání. Takže keep smiling :-)