čtvrtek 20. března 2008

Geocaching v Cechach

Pri navsteve Cech bych snad nebyl spravny Geokacer, kdybych se nepokusil najit aspon jednu dalsi kesku. No a s kym jinym se na ni vydat nez s nejaktivnejsimi kacery nasi rodiny - dedou (tedy Svajanem) a Helenkou.
Vydali jsme se na finalni umisteni jedne multicache tykajici se historie tramvajove dopravy v Ostrave. Predchozich tzv. stages bylo snad 5 a u kazde bylo zapotrebi vyresit nejakou zahadu, zjistit nejakou informaci a nasledne dosadit do rovnice pomoci ktere vypocitali souradnice predposledniho mista.
Vsech predchozich nekolik zastavek se odvijelo v peknem duchu, zaver byl nakonec preci jen docela malo honosny. Finalovka byla umistena ve spodni casti mostu mezi mostnimi piliri, kde se muzelo sahat rukou ve vysce asi 2 metru takze clovek nevedel, kdy se dotkne nejakeho pekneho chlupateho zviratka, nebo sahne do neceho protivneho. Nakonec jsme cache ale nasli.
Proc o tom ale vsem pisu? Tak predne jsem prozil opet par hezkych chvil s dedou a Helenkou, ale take o to, ze jsem mel moznost vyzkouset novy fotak v realu :)


Timto diky temto dvou lidem za to ze me vytahli a tesi se na dalsi kacering a prikladam par demostracnich fotografii :)


Vice se o Geocachingu muzete dozvedet na geocaching.cz nebo na anglickych strankach geocaching.com.

Žádné komentáře: