středa 2. dubna 2008

Dvojita oslava

Ano, k dlouho ocekavanemu doslo presne ve stejny den jako mam ja, Radosh, narozeniny. Luk nasel praci - dokonce ve stejne firme jako ja! Samozrejme gratulujeme! O to vetsi byla potom oslava.

Bydlime ted v peti v jednom dost velkem baraku temer na venkove, je pondeli a my v sest vecer zjistujeme ze ani jeden z nas nemusi v utery do prace. Ja vim, dreme tu jako mezci a tak je potreba taky nekdu spocnout, ale zrovna v utery? :) Ano.

Jelikoz jsem ale byl v praci aspon dneska, vstaval jsem dost brzo tak jsem si sel po seste jeste lehnout abych byl na vecer FIT :) Mezitim sjeli Misaci pro Radulu ktera rano vyjela do prace na kole ale v ramci uspory casu se na nem zpet vracet nebude. Zajeli na nakupy a v 19:30 me probudili do krasneho jasneho vecera :)

V kuchyni uz vse bezelo na plne obratky a za chvili jsme se stehovali do nejteplejsi mistnosti baraku, do Misakove utulny s krbem. Ten totiz horel a tim padem byla cela mistnost vyhrata. Nam totiz v sobotu dosel olej na topeni a musime koupit novej, zatim ho ale nemame. Chlebicky, chipsy, alkohol i nealkohol, muzika, vsech nas pet a pustili jsme se do basty.

Za par desitek minut se setmelo, zvedla se hladina alkoholu v krvi (nijak jsme to ale neprehaneli) no a tak se zacalo parit na stare dobre ceske hitovky :)


Vsichni jsme se poradne rozjeli a roztancili. Kdyz uz bolely nohy a pomalu se zaclo rozednivat, sli jsme do hajan (kupodivu vsichni po svych :)

Fotky napovidaji mnohe :)

Nesmim jeste zapomenout na vsechny ty zpravy, mejly a videa co mi prisly k narozeninam a timto za ne vsem dekuju. Ono video je obzvlaste supr, vsak se na neho sami kouknete :)

2 komentáře:

Martin a Jitka řekl(a)...

Tak dodatecne gratulujeme :)


Jsi zase o rok starší,
a tudíž starší, než kdykoliv předtím,
ale současně je Ti méně,
než kolik Ti bude ve stejnou dobu
příští rok a méně, než Ti bude
kdykoliv v budoucnosti.
Jak léta běží, pociťuješ v určitých místech jistou ztuhlost. A co radí doktor? Užívej si, dokud ještě má co tuhnout! Krásné narozeniny!



Jitka a Martin od Lukase :)

Radek Hojgr řekl(a)...

Hej diky, tu gratulaci jsem jeste pochopil ale to co nasleduje je na me nejak moc slozite :))) Hlavne s tim tuhnutim - to se mi zda jako mirne zavadejici :)))