středa 16. dubna 2008

Je tady neco divneho?!

Tento clanek nebude snuskou mych pripitomnelych kecu, mezi ktere se snazim vclenit alepson trosku mojeho totalne sucheho humoru. Bude spise o faktech ktere se odehravaly roky a roky pred vlastnim uvedomnenim si mezi kym (mozna spis cim ) to vlastne zijeme.

Vazeni, je to des!!! Zjistil jsem to kdyz jsem si nainstaloval program "picasa". Po jeho prvotnim spusteni jsem sice par minut cekal (to kdyz se skenoval cely pocitac a hledaly se veskere fotografie), pak ale prisel totalne zdrcujici zazitek. Verte nebo ne, neverili byste co to vsechno naslo. Nastesti ale tento software nema zadny vestaveny filtr, ktery by mi ukazal vsechny vytvory pohromade - to by me z toho asi fakticky klepla PEPINA (ne pipina, to je neco jineho - to je vulgarne slepice).

No schvalne, nebudeme to zdrzovat - schvalne se podivejte - je toto vubec mozne, je na tom neco divneho nebo jsou takoveto zabery normalni???

Uhni, ja je chci taky videt!!!

PS: Nevim, pro toto se jen tezko hledaji slova, co rikas?

PS2: Omlouvam se vsem zucastnenym, ale myslim ze lidske pokoleni by prislo o dulezita fakta, ktera mohou pozdeji ovlivnit cely vyvoj. Timto si take zadam tvuj souhlas se zverejnenim.

PS3: Kdyby to nekoho urazilo, necht ponecha sve jazykove stopy v komentari (prosim neolizovat monitor), uvidime co se s tim bude dat delat :o)

Žádné komentáře: