úterý 29. dubna 2008

Zivot bez televize

Premysleli jste nekdy nad tim jestli by jste umeli zit bez televize?

Schvalne si to nekdy zkuste, treba jenom tyden.......

Za chvilku uz to bude rok co zijeme bez televize... A jak mo nam chybi? Vubec.....

Nikdy driv jsem nad tim nepremyslela, protoze mi prislo automaticke a normalni, ze kdyz prijdu z prace zapnu telku a u toho treba pripravuju veceri nebo ctu maily. Potom si tu veceri snim opet u televize, podivam se na zpravy (kde jsou same vrazdy, autonehody apod.) a pak na nejaky (priblbly) serial. Takze vlastne cely vecer stravim u televize.
Kolik je to hodin denne? Dve, tri, ctyri, pet?
A co teprve kdyz to spocitam za rok? Pokud se nekdo kouka jenom dve hodky denne, tak rocne je to celych 30 dnu zivota ........ to jsou cisla co?

A co delame ted, kdyz nemame televizi? Veceri pripravujeme klidne hodinku (protoze nikam nespechame, honi nas akorat hlad:-), pak nekdy i hodinu vecerime (jako francouzi:-) a povidame si. A pak nasleduje vetsinou pekna prochazka, internet nebo knizka.
Samozrejme se taky nekdy radi podivame na dobry film, ale to muzeme klidne na Dvdcku.

Neberte to jako nejake "rozumovani", je to pouze zkusenost, diky ktere jsme s Radou dospeli k nazoru, ze uz nechceme mit v budoucnu doma televizi.... (nikdy nerikej nikdy :o)

PS: takze az nas nekdy navstivite a budete chtit videt vas oblibeny serial, tak televizi s sebou :o))

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

prodal jsem TV a zjistil jsem, kolik mám volného času, každý pospíchá v práci, z práce pak do obchodu, vyřídit plno věcí, pak doma rychle uklidit, vyluxovat, udělat rychle večeři, abychom potom na závěr zapnuli TV, kde strávíme celý večer, fuj!

Anonymní řekl(a)...

Přispějte, prosím, do ankety na www.denbeztelevize.cz . Děkuji.